Bine ați venit la MeeKee și vă mulțumim pentru alegere,

La Meekee folosim în cea mai mare parte piele naturala sau blana naturala,  materiale ce au cusături naturale vizibile, care nu ar putea fi interpretate greșit ca defecte. Toate produsele noastre sunt deosebite si lucrate manual, cate un produs pe rand, folosind produse naturale.

Prin urmare, este destul de dificil, dacă nu imposibil să faci articole identice. Vă rugăm să rețineți că toate produsele noastre sunt meticulos realizate manual de meșteri artizani câte o piesă la un moment dat. Datorită acestui proces, poate exista o ușoară variație de la un articol la altul. Astfel de variații sunt inerente fabricării de produse realizate manual, astfel încât vă puteți aștepta la distincții minore care vor face achiziția dvs. specială și cu adevărat una de un fel.

Ne-ar plăcea asa primim feedback-ul și experiența dvs. cu produsul nostru sau dacă aveți probleme cu produsul achiziționat la ....@....ro

Pentru a menține aspectul perfect al încălțămintei și genților Meekee, ar trebui să le intretineti cu produse specifice în mod regulat.

Folosiți un produs de curățare specializat din piele, săpun de șa pentru a îndepărta murdăria și petele. Evitați produsele care conțin detergenți sau acizi. Nu așezați niciodată pantofii sau geanta lângă o sursă de căldură; acest lucru poate usca și crăpa pielea.

Produsele cu blana naturala sunt produse care respira, fac schimb de umiditate cu mediul. Se recomanda pastrarea produsului intr-un loc uscat, racoros,  departe de surse de caldura, ferit de mirosuri straine, ferit de razele soarelui. Atunci cand este umed, produsul din blana naturala se scutura usor si se aseaza departe de surse de caldura. In cazul ninsorii abundente sau a ploii evitati umezirea excesiva a produsului. La uscare se va deforma si va deveni mai rigid. Blana naturala trebuie protejata impotriva moliilor prin pulverizare periodica cu spray-uri speciale (uscate).

Dacă aveți grijă de articolele din piele si blana naturala, s-ar putea să dureze generații întregi.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password